Σάββατο, 13 Ιούλιος 2024

Νομικές - Διοικητικές Διεκπεραιώσεις

Πεπειραμένοι και εξειδικευμένοι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν την έρευνα, τον έλεγχο και την εκπροσώπησή σας, σε οποιαδήποτε Υπηρεσία ή Φορέα, για την άμεση και αποτελεσματική επίλυση του θέματός σας, Νομικής ή άλλης μορφής.

Νομικές Διεκπεραιώσεις

Η πολυετής πείρα και ειδίκευση των συνεργατών δικηγόρων του γραφείου μας στους τομείς των συντάξεων, των εργατικών διαφορών, των «κόκκινων» δανείων και άλλων νομικών εκκρεμοτήτων, εγγυάται την αποτελεσματικότητα, την συνέπεια και τον επαγγελματισμό στην επίλυση των ζητημάτων σας.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την πλήρη διεκπεραίωση κάθε ζητήματος, με γνώμονα την πληρέστερη εξυπηρέτηση των αναγκών κάθε πελάτη μας.

Διοικητικές Διεκπεραιώσεις

Παρέχουμε υπηρεσίες διεκπεραίωσης υψηλής ποιότητας για ιδιώτες και εταιρείες με υπευθυνότητα, εχεμύθεια, ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και οικονομικά.

Αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας συναλλαγές και διεκπεραιώσεις σε εφορίες, δήμους, πρωτοδικεία, ασφαλιστικά ταμεία, ΔΕΚΟ, νομικά έντυπα, πολεοδομίες, κ.ά.

• Εξοικονομείτε χρόνο
• Σας λύνουμε τα χέρια
• Γλυτώνετε από ταλαιπωρία και άγχος

Επικοινωνήστε μαζί μας και στο «ζεστό» και όμορφο περιβάλλον του γραφείου μας, θα συζητήσουμε και θα αναλύσουμε το θέμα σας, χωρίς χρονικές πιέσεις και περιορισμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ

footer logo caps

Το γραφείο μας πλαισιωμένο από αξιόπιστους συνεργάτες, με εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση ο καθένας από αυτούς στον Τομέα του και γενικότερα στην παροχή υπηρεσιών, ασχολείται και επιλύει άμεσα και αποτελεσματικά το ζήτημά σας, βρίσκοντας πάντα την Λύση του.

social inside facebook iconsocial inside twitter icon

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Γ.Γεννηματά 102, Αγ.Βαρβάρα

  210 5625250-1

  210 5625250

  6978 452799

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2016-2017 lysis-lysis.gr. All Rights Reserved. Designed By LionWeb