Ξεπέρασαν τους 100.000 οι επισκέπτες της σελίδας μας

Οι συνεργάτες του γραφείου μας, πάντα άμεσα ενημερωμένοι, με απλά, λιτά και περιεκτικά κείμενα, προσπαθούν και σας ενημερώνουν για όλες τις αλλαγές στους ασφαλιστικούς και συνταξιοδοτικούς Νόμους, κάνοντας ταυτόχρονα υπολογισμούς και εκτιμήσεις που μπορούν να φανούν χρήσιμες σε όλους τους ασφαλισμένους και ειδικά στους υποψήφιους συνταξιούχους ή αυτούς που "μελετούν" ή ετοιμάζουν κίνηση αποχώρησής τους από την ενεργό δράση.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!!! 

Λύσις..

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

167384

ΣΧΕΤΙΚΑ

footer logo caps

Το γραφείο μας πλαισιωμένο από αξιόπιστους συνεργάτες, με εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση ο καθένας από αυτούς στον Τομέα του και γενικότερα στην παροχή υπηρεσιών, ασχολείται και επιλύει άμεσα και αποτελεσματικά το ζήτημά σας, βρίσκοντας πάντα την Λύση του.

social inside facebook iconsocial inside twitter icon

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Γ.Γεννηματά 102, Αγ.Βαρβάρα

  210 5625250-1

  210 5625250

  6978 452799

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2016-2017 lysis-lysis.gr. All Rights Reserved. Designed By Giannis Perris