Παρασκευή, 26 Απρίλιος 2024

Ελεύθερη η πρόσβαση εργαζομένων στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ

Ανά πάσα στιγμή, θα μπορούν να γνωρίζουν στοιχεία που αφορούν τις προσλήψεις, τις αποχωρήσεις, τους μισθούς και τα ωράριά τους


Το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανακοίνωσε ότι από χθες, Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019, ξεκινά η πιλοτική εφαρμογή της πλατφόρμας με την οποία οι εργαζόμενοι αποκτούν πρόσβαση στο Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ».
Μετά την ψήφιση του ν. 4611/2019 και την απαιτούμενη τεχνική αναβάθμιση του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ», δίνεται η δυνατότητα στους εργαζόμενους, με χρήση των κωδικών TAXISNET, να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τα στοιχεία που δηλώνονται στο ΕΡΓΑΝΗ και αφορούν τις προσλήψεις, τις αποχωρήσεις, τους μισθούς και τα ωράρια των εργαζομένων.
Η δυνατότητα πρόσβασης θα δίνεται πιλοτικά από τις 18.00 έως τις 08.00 καθημερινά στον διαδικτυακό τόπο «employees.yeka.gr» και από τις 15 Ιουλίου για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι εργαζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε δεδομένα που έχουν υποβληθεί από την 01.01.2017 και έπειτα.
Η παραπάνω πρωτοβουλία είναι κομμάτι ενός συνολικότερου σχεδίου για την αναβάθμιση του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ» που στοχεύει στην πληρέστερη παρακολούθηση της αγοράς εργασίας, στην αποτελεσματικότερη καταπολέμηση της παραβατικότητας, στην ενίσχυση της φιλικότητας του συστήματος προς τον χρήστη και στην απλούστευση των εντύπων και των διαδικασιών υποβολής τους.

Λύσις..

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

419644

ΣΧΕΤΙΚΑ

footer logo caps

Το γραφείο μας πλαισιωμένο από αξιόπιστους συνεργάτες, με εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση ο καθένας από αυτούς στον Τομέα του και γενικότερα στην παροχή υπηρεσιών, ασχολείται και επιλύει άμεσα και αποτελεσματικά το ζήτημά σας, βρίσκοντας πάντα την Λύση του.

social inside facebook iconsocial inside twitter icon

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Γ.Γεννηματά 102, Αγ.Βαρβάρα

  210 5625250-1

  210 5625250

  6978 452799

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2016-2017 lysis-lysis.gr. All Rights Reserved. Designed By LionWeb